HAKKARİ / YÜKSEKOVA - Yüksekova Anadolu Lisesi

Deneyap Atölyeleri Türkiye Seçmeleri

Deneyap Türkiye Öğrenci Seçme Süreci Bilgilendirme Toplantısına Davetlisiniz!

Geleceğin Teknoloji Yıldızları Programı kapsamında 81 ildeki 139 Deneyap Teknoloji Atölyesi’nde verilecek 11 farklı başlıkta 36 ay ücretsiz teknoloji eğitimi için başvurular devam ediyor!

Aday öğrenci ve velilere yönelik gerçekleştireceğimiz “Deneyap Türkiye Öğrenci Seçme Süreci Bilgilendirme Toplantısına” katılımlarınızı beklemekteyiz.

Tarih: 08.03.2024

Saat: 20:00

Link: www.mth.tc/bilgi

İyi günler dileriz.

Okulumuz 9. sınıf öğrencileri için büyük fırsat. Deneyap Atölyeleri ile uzun soluklu, ücretsiz ve maksimum fayda ve avantaj elde edecekleri eğitim süreçleri başlıyor. Atölyeler için istekli olan, başvuran ve seçilen öğrencilerimiz alanında uzman eğitmenler tarafından 21. yüzyıl becerisi haline gelen teknoloji kullanımı ve üretimi sürecinde aktif rol alacakları eğitim süreci içerisine girecekler. Ailelerimizin ve öğrencilerimizin bu fırsattan en iyi şekilde yararlanmaları için okulumuz ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilendirme toplantısı ilgili gün ve saatte Youtube  canlı yayında bizlerle olacak.

Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 13:31 - Görüntülenme: 41
Kaynak: www.mth.tc/bilgi